The Book: Water Your Soul..

by Elizabeth D. Myburgh is available at www.wholeness-ministry.co.za Order one today @ R150.00 or 15 Euro if you want to follow the Water Your Soul Journey in more detail. The Book consists of  a Journal section after each Chapter where you can writeyour thoughts down or things you need to remember!  Kind Regards

No tags.
 • Trackbacks
 • Comments
 • Alida Wohlberg
  September 20, 2012

  Hello Liz – ekt jou praaitjie op Radio Pulpit baie geniet – wil graag jou boek Water your soul koop – hoe gaan ek te werk asb. Groete Alida. Mag God jou ryklik seen vir jou wonderlike werk. Ek werk met gemolesteerde kinders – dis my calling en ek geniet dit om vir ons Heilige Heer te werk.

  • Elizabeth D
   March 19, 2013

   Hi Alida
   Dankie vir jou positive we bydrae! Jy kan na my webwerf toe gaan http://www.wholeness-ministry.co.za en van daar my boek bestel. Stuur Epos vir Ruline en Ons pos dit vir jou en as jy naby is lever Ons dit af.

   Sterkte met jou wonderlike werk!

   Wees geseende!

   Groete

   Liz

 • Trackbacks are disabled.

Leave a Reply

*

* Copy this password:

* Type or paste password here: